Tradenomi, yritysneuvoja 

Yrittäjä

Tietoa meistä
gallery/p1190600

Matti

Aikanaan puolivahingossa, tuttavan tilintarkastustoimiston apulaisena minulle syttyi kipinä taloushallintoa kohtaan. 

 

Naks! Kolme vuotta eteenpäin ja vastavalmistunut tradenomi teki jo ennen valmistumista omalla toiminimellä ensimmäisiä pienten yritysten kirjanpitoja. 

 

Mutta taloushallinto on alana laaja ja monimutkainen joten päädyin hakemaan kokemusta ja osaamista alan vanhemmilta ja viisaammilta. Ja sitähän tuli! Päädyin nopeasti kasvavaan tilitoimistoon, jossa onnistuin puhumaan itselleni kaikki haastavimmat hommat. 

 

Seitsemän vuoden aikana onnistuin keräämään hurjan paljon kokemusta eri kokoisista yrityksistä ja aloista. Tulihan siinä sivussa myös suoritettua yritysneuvojan erityisammattitutkinto. 

 

Syksyllä 2019 päätin palata juurilleni täysin varmana siitä, että pystyn palvelemaan tulevia asiakkaita uudella innostuksella, mutta vanhemman ja viisaamman ammattitaidolla.

 

 

 

 

 

 

gallery/p1120924

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi (Laurea AMK), joka ei vielä tiedä mitä haluaa tehdä isona. Toistaiseksi olen keskittynyt siis siihen, missä olen hyvä: numeroiden pyörittämiseen.

Minulla on yli 10 vuoden työkokemus taloushallinnon alalta. Erityisen lähellä sydäntäni on ihmisten (työ)hyvinvointi ja HR-asiat.

Olen kolmen lapsen äiti ja vapaa-aika menee lasten kanssa puuhatessa. Pienimmän lapseni kanssa olen vielä kotona, joten työskentelen tällä
hetkellä vain satunnaisesti.
 

Jenni

Tradenomi

www.tilihenki.fi